TIRANE, 24 mars/ATSH/-Kangjellat e Reja përgjatë rrugës së “Elbasanit” tashmë do të rrisin sigurinë e këmbësorëve në një zonë ku Deri DJE NUK Mund të kaloje PA i bërë sytë Katër. Bashkia e Tiranës ka vendosur kangjellat përgjatë rrugës së Elbasanit Deri në Sauk me qëllim shmangien e aksidenteve. Parapet me xham të integruar në gardh-Maior One parapeti Maior One këto të Fundit e bëjnë më të Sigurt rrugën për kalimtarët, particulier në Zonat ku ka nxënës dhe studentë. ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume Qindra Kompani Kane renditur produktet e pneu ne direktorine e ACP. Me perdorues nga te gjitha trevat… me shume me shume se 1300 Kompani te rregjistruara, Ku secila prej pneu ka infromacion te perzgjed… me shume Bashkia e Tiranës ka ndërmarrë një sërë hapash që synojnë të rrisin sigurinë e qytetarëve në rrugë, por Edhe që i vijnë në ndihmë lehtësimit të trafikut, Ku veç bllokimit të Hyrje-daljeve të paligjshme në rrugët Kryesore, ka vijuar Puna Edhe për vendosjen e kangjellave që orientojnë lëvizjen e qytetarëve në kryqëzimet Kryesore. /e.Malaj//a.g/adresa: RR. e Durresit, Prane bllokut te Ambasadave, Tirane.